top of page
kozijnen1.jpg

Kozijnen, deuren & ramen

Op het gebied van kozijnen zijn er twee mogelijkheden kunststof of (hard)hout dit kan in allerlei wensen en vormen gemaakt worden, onze houten kozijnen komen uit een traditionele timmerfabriek die zowel moderne, ouderwetse of klassieke kozijnen, ramen en deuren kunnen maken. Voor het alleen vervangen van ramen of deuren kunt u ook bij ons terecht neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

timmerwerk.jpg

Timmer & montagewerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden die wij uiteraard geheel naar uw wens en ideeën uitvoeren, wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt met welke mogelijke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren. Vervangen van boeidelen, dakkapellen en dakramen plaatsen, hang- en sluitwerk vervangen of aanbrengen, inbraakschades repareren, gevelbetimmering of bekleding aanbrengen enz.Denkt u voor een van uw werkzaamheden een timmerman nodig te hebben neem dan contact met ons op, of heeft u iemand nodig voor

montagewerk (ook voor op hoogte) dan horen wij u graag.

Tuinschuur1.jpg

buitenverblijven etc.

Wilt u een overkapping, veranda, tuinschuur, buitenverblijf of blokhut dan bent u bij ons op het juiste adres, met het klimaat van ons kikkerlandje is het een trend aan het worden om dit te hebben in de tuin is het buiten toch warm maar nat dan zit je toch lekker droog en uit de wind. Wij doen bouwpakketen leveren en plaatsen of wilt u maatwerk met eigen ideeën of heeft u een foto als voorbeeld wij kunnen dat gewoon realiseren voor u.

damwand.JPG

vlonders & damwanden

Woont u bij het water en wilt u een vlonder, damwand, beschoeiing of een houten of betonnen brug dan staan wij ook voor u klaar vraag gerust naar de mogelijkheden met dit soort werk, of heeft u andere ideeën dan horen wij horen het graag.

hekwerk1.JPG

schuttingen & hekwerken

Wilt u een nieuwe schutting in de tuin van beton/hout of alleen hout, afscheiding rondom uw terrein of met uw buren in de vorm van een hekwerk dan kunt u bij ons kiezen uit hekwerken die gewoon simpel zijn of hekwerken die echt dienen als beveiliging van uw pand of materiaal op uw buitenterrein/opslag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

speeltuin1.JPG

Speeltuinen etc

Voor speeltuinen en voetbalveldjes bent u ook bij ons op het goede adres wij hebben ruime ervaringen met het aanleggen van speeltuinen groot en klein. We hebben al meerder grote en kleine projecten gedaan voor particulieren, bedrijven, vve's en gemeentes voor openbare ruimtes. Heeft u vragen of interesse neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

fietsenstalling.jpg

Fietstallingen etc

Voor u of uw personeel leveren en plaatsen wij fietsenstallingen, overdekte rookruimtes, carports voor de auto’s en 

steigerhouten meubels voor tijdens de lunch of tijdens het roken.

bottom of page