top of page
zand tuinaarde en grind.jpg

LEVEREN van zand etc.

Wij leveren ophoog zand, drainage zand, tuinaarde en grind in alle soorten. 

gladheidbestrijding.jpg

Gladheidbestrijding

In het winterseizoen staan we voor u klaar met sneeuwruimen en het strooien van zout 24h per dag 7 dagen per week.

groenonderhoud.jpg

Groenonderhoud

particulier & zakelijk

Voor het onderhouden van uw buitenterrein doen wij naast straatwerk en aanleg ook onderhoud aan het groen op uw buitenterrein dat kan bestaan uit grasmaaien,onkruidbestrijden of verwijderen, snoeiwerk en winterklaar maken. Wij doen dit

op oproepbasis of doormiddel van een contract wat ook helemaal naar wens en opmaat gemaakt kan worden zoals u dat wilt tegen scherpe prijzen!

bomen rooien1.JPG

bomen roeien en snoeien

Wilt u een boom gesnoeid of verwijderd hebben dan kunnen wij dat ook voor u doen, eventueel kunnen wij ook de kapvergunning regelen voor u als dat nodig is. We verwijderen de boom en de kluit of we snoeien uw boom weer netjes bij.

afgraven.JPG

grond afgraven

Wij doen uw tuin of terrein afgraven, grond afvoeren, zand leveren en aanbrengen. Heeft 

u net een nieuwbouwwoning waar meestal grond in ligt, laat dat dan afgraven wanneer er nog geen schuttingen staan dat is goedkoper en makkelijker zeker als u het gezamenlijk doet met alle buren scheelt dat veel geld. Of heeft u een terrein wat bouwrijp gemaakt moet worden neem dan contact op voor de mogelijkheden of maak een afspraak dan komen wij kijken.

kunstgras.JPG

Leveren van graszoden

& kunstgras

Wij kunnen echt gras leveren op kleine rollen zodat u die zelf kunt verwerken of u laat het door ons leggen, ook leveren wij kunstgras in alle soorten neem gerust is contact op voor de mogelijkheden kwa kunstgras. Op het gebied van kunstgras zijn

veel dingen mogelijk wij leveren val dempende ondermatten, stabilisatie doeken, lijm en haken voor het vastzetten van kunstgras. 

bottom of page